1887_b1.png
 

Historien sitter i veggene

Restauranten ligger i ærverdige Kjøttbasaren i Bergen sentrum, og 1877 er årstallet da Kjøttbasaren åpnet. Byens basar som den også het, var bygget hvor torghandelen skulle kontrolleres. Her inne, i lokalet med murstein og treverk, messingplater og smijernslykter, sørget salgsbodene for en hygienisk og kontrollert handel. 

_IMG7377_bb.jpg

Mat med kunnskap & kjærlighet

Gjennom et sterkt fokus på lokale råvarer og historisk-kulturelle referanser i bruk av mat, fat, bestikk og karafler, mener vi at vi forvalter arven i Kjøttbasaren vel. Her serveres det mat og drikke med kjærlighet og kunnskap, og vi gjør vårt beste for å gi alle våre gjester en unik og minnerik opplevelse. Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. Videre har vi stort fokus på norsk matkultur, og vi lar oss da særlig inspirere av det vestlandske jordbruket. 

 
_IMG4334_bb.png
 
Skjermbilde 2020-01-14 kl. 10.41.17.png
 

Inspirerende væromslag

Bergen er kjent for kraftige væromslag og fuktig klima, og sesongsvingningene lokker frem mange spennende smaker og råvarer. Å oppleve både vår, sommer, høst og vinter på en og samme dag er ikke uvanlig i Bergen. En utfordring synes mange – på vårt kjøkken lokker det frem kreativitet, inspirasjon og mangfold. Det er viktig for oss at hver rett gjenspeiler gode opplevelser og har en helt egen historie.


Velkommen hjem til oss på Restaurant 1877!

Bordbestilling

Telefon
+47 92 87 18 77
(besvares mandag til lørdag kl.11 - 17)

Åpningstider
Mandag til lørdag kl. 18 - 21
Vi tar imot gjester mellom kl. 18 - 21, men har åpent frem til kl. 01

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: restaurant1877.no